Sve kategorije

Solarna ulična svetlost

Početna> Proizvodi > Solarna ulična svetlost

Solarna ulična svetlost

Solarne ulične lampe koriste sunčevu svetlost kao energiju, akumulatorske baterije kao energiju, a LED lampe kao izvor svetlosti. Solarne ulične lampe se mogu puniti danju i koristiti noću bez složenog i skupog polaganja cevovoda. Oni mogu proizvoljno podesiti raspored lampi, koji je siguran, štedljiv, bez zagađenja, bez ručnog rada, stabilan i pouzdan, štedljiv, štedljiv i bez održavanja.

Sistem se sastoji od modula solarnih ćelija (uključujući podršku), poklopca LED lampe, kontrolera, baterije i stuba lampe. U solarnom sistemu napajanja, performanse baterije direktno utiču na sveobuhvatnu cenu i životni vek sistema. Baterija koju koristi naša kompanija BETTERLED Lighting je litijum-gvozdeno-fosfatna baterija, sa životnim vekom od 5-8 godina. Solarni panel koristimo polisilikonski fotonaponski solarni panel, visoka efikasnost fotoelektrične konverzije, veća brzina punjenja. Tijelo svjetiljke koristi aluminij od livenog pod visokim pritiskom, vrlo je snažno, a također dobro za rasipanje topline.

To je pogodno za smanjenje dimenzije sistema; Kontroler punjenja i pražnjenja ima optičku kontrolu, kontrolu vremena, zaštitu od prekomjernog punjenja i zaštitu od obrnutog povezivanja, što je isplativo.