Sve kategorije

Profil kompanije

2023-04-07_091424

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co., Ltd.) osnovana je 2009. godine, smještena u Šangaju. Prošli smo ISO9001: 2015 certifikaciju sistema kvaliteta, ISO14001: 2015 sertifikaciju sistema upravljanja životnom sredinom i ISO45001 sertifikaciju sistema zdravlja i bezbednosti na radu.

Betterled ima jako osoblje za istraživanje i razvoj koji je.

profesionalac u oblasti LED primjene, elektronike, osvjetljenja, strukture, LED posebnog napajanja, tehničkog dizajna i tako dalje.

Oni se posvećuju razvoju i proizvodnji više od 10 vrsta godišnjih razvijenih proizvoda, koji su napredne tehnologije, moderni i visokog kvaliteta, svi naši proizvodi imaju CE odobrenje i RoHS usklađenost, dio proizvoda dobiva SAA, CB ,GS, UL sertifikat. Preko 90% proizvoda izvozi se u Evropu, Sjevernu Ameriku, Aziju i druga područja.

Smatramo "kvalitet proizvoda" našom sržom, "pouzdanost, praktičnost i nisku cijenu" kao koncept dizajna proizvoda, kako bismo pružili proizvode visokog kvaliteta uz najbolju uslugu u industriji i da bismo postupali s kupcima na pošten i odgovoran način.

Bolje osvetljenje, bolji svet!

Sertifikat

proces