Sve kategorije

Za Betterled Lighting se fokusiramo na kvalitetu.

1.Preprodaja usluga

Betterled Lighting ima 10+ profesionalnih dizajnera i inženjera. Imaju bogato iskustvo u dizajnu vanjskog i industrijskog osvjetljenja, kao što su dizajn strukture, optički dizajn, dizajn sistema upravljanja toplinom i dizajn kalupa.

2.U prodaji usluga

Imamo mnogo opreme za proizvodnju i testiranje, kako bismo bili sigurni da je svaki proizvod naše kompanije pouzdan, provjerljiv i visokog kvaliteta, a proizvodni pogoni i kapaciteti su najbolji u ovoj oblasti. Gotovo 90% proizvoda je dobilo CE CB ROHS ENEC i druge certifikate.

Betterled Light može klijentu dostaviti izvještaj o testiranju i IES datoteku kako bi proizvodi bili kvalifikovani.

3.Usluga nakon prodaje

Betterled Lighting će obraditi isporuku robe, nakon prijema kupca, potvrdit ćemo sa kupcima da li je roba dobro upakovana. Ako postoji bilo kakav problem sa proizvodima, Betterled će pomoći da se pronađe razlog i pomoći će kupcima da brzo riješe problem.

1、Usluga prije prodaje

Imamo više od 10 profesionalnih dizajnera i inženjera. Naš dizajnerski tim je odličan u dizajnu vanjskog i industrijskog osvjetljenja, kao što su dizajn strukture, optički dizajn, dizajn sistema upravljanja toplinom i dizajn kalupa

2、U prodaji usluga

Imamo mnogo opreme za proizvodnju i testiranje, kako bismo bili sigurni da je svaki proizvod naše kompanije pouzdan, provjerljiv i visokog kvaliteta

Proizvodni kapaciteti i kapaciteti

Testiranje opreme

1) Optoelektronički test

2) Ispitivanje slanom sprejom

3) Instrument za kontrolu temperature

4) Test otpornosti na uzemljenje

3、Usluga nakon prodaje

Mi ćemo obraditi isporuku robe, nakon prijema kupaca, potvrditi sa kupcima da li je roba dobro upakovana. Ako postoji bilo kakav problem sa proizvodima, mi ćemo pomoći da se pronađe razlog i pomoći ćemo kupcima da brzo riješe problem.

H6WL-4236-6074-c385-a7bb-722d

UPIT