Sve kategorije

Led tunelsko svjetlo

Početna> Proizvodi > Led tunelsko svjetlo

Led tunelsko svjetlo

LED tunelsko svjetlo je vrsta svjetlosne efikasne i štedljive lampe, koja neće uzrokovati zasljepljivanje ili drugu nelagodu. Uvezeni materijali se koriste kao reflektori i kroz precizan dizajn distribucije svjetlosti, sa faktorom snage većim od 0.9, visokom efikasnošću refleksije, dobrom propusnošću svjetlosti, očuvanjem energije i zaštitom okoliša.

LED izvor svjetlosti ima sljedeće prednosti:

(1) Malo slabljenje svjetla: ako su uvjeti odvođenja topline dobri, slabljenje svjetla LED u prvih 10000h je pozitivno, slabljenje svjetla LED u prvih 10000h je 3% - 10%, a slabljenje svjetla LED u prvih 50000h je u osnovi 30%, što je daleko niže nego kod običnog izvora svjetlosti za putnu rasvjetu, a luminiscencija je stabilnija.

(2) Visoka reprodukcija boja: općenito, prikaz boja LED dioda je oko 70 ~ 80,

(3) Radni vek: životni vek LED-a je veći nego kod opšteg izvora osvetljenja tunela za puteve, a sada je generalno veći od 50000h.

(4) Cijena: Iako je trenutna cijena poklopca LED lampe viša od cijene tradicionalnih rasvjetnih lampi, sa zrelošću proizvodne tehnologije, njegova cijena naglo pada. Led također ima prednosti visokog koeficijenta održavanja, dobrih sigurnosnih performansi, bez stroboskopa, očuvanja energije i zaštite okoliša